Aan tafel met #SMC076 - Social Media Club Breda #SMC076
320
single,single-post,postid-320,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Aan tafel met #SMC076

Aan tafel met #SMC076

Op 5 oktober 2013 bestaat Social Media Club Breda twee jaar. Tijd voor een klein feestje! We vieren dit met onze gasten en met Steven van Belleghem bij Incubator Breda! Op 9 oktober gaan we eerst aan tafel!

Wij hebben twee echt Bredase ondernemers bereid gevonden om vanaf 18:00 uur voor ons te koken: De Soepkliniek en Dokter Worst.

De Soepkliniek Dokter Worst

De Soepkliniek maakt soep beter, Soep is een beetje ziek. Vroeger was soep krachtig en supergezond door de vele verse groenten waarvan soep gemaakt wordt. Maar de laatste jaren gaat het steeds minder goed met soep. Soep voelt zich een beetje slap, flauw en leeg. Dit wordt verborgen door te sjoemelen met ingrediënten waardoor er gedacht wordt dat het wel goed zit met soep. Maar dat is niet zo, als we goed kijken naar soep dan zien we dat er weinig van overgebleven is. Soep bestaat niet meer uit goede ingrediënten, liefde en vakmanschap maar uit droog poeder aangelengd met water, een blokje dat water naar kip zou doen smaken of een blik vol conserveringsmiddelen. Gelukkig weten de dokters en zusters van De Soepkliniek soep beter te maken. We zijn aan de gang gegaan en hebben als diagnose gesteld dat soep lekker is als hij vers bereid wordt, veel groenten bevat en dus gezond is en op een zo duurzaam mogelijke manier bereid wordt. De Soepkliniek is een cateringconcept dat soep serveert op festivals en culinaire activiteiten. Op locatie worden de soepen vers bereid en dezelfde dag geserveerd. Onze soep zit altijd boordevol verse groenten, is vegetarisch en vrij van kunstmatige smaak en geurstoffen.

Jeroen de Bont beter bekend als Dokter Worst is sinds 17 april actief op de Oude Vest ( voor de fietsenstalling ) en maakt voor jou het lekkerste broodje worst. Na 21 jaar in de bouw te hebben gewerkt bedacht Jeroen dat er nog geen echt lekkere hotdog te koop was in Breda. “Ik maak hotdogs onder de naam Dokter Worst. Mensen kunnen kiezen wat ze er allemaal op willen: zuurkool, sauzen, augurk, pepertjes. Ik werk vanuit mijn kraam, hier op de Oude Vest. In de winter ga ik ook door. Hoe kouder hoe beter in dit geval. Ik heb al lichtjes om de kraam mee te versieren en ik ga wat leuke themasauzen maken die passen bij de feestdagen. Gelukkig kan de tent wel helemaal dicht.”
Lees meer over Jeroen op zijn Facebook pagina en op Breda Dichtbij.

De Soepkliniek en Dokter Worst zorgen ervoor dat jij met een gevulde maag naar Steven van Belleghem luistert.
Dus neem je kleingeld mee en geniet van het enige echte verse broodje worst en de verse soepen van de Soepkliniek.

Programma

18:00 uur – Hapje eten (eigen kosten)
19:30 uur – Spreker Steven van Bellgehem
21:00 uur – Zeepkist
21:15 uur – Borrel (eigen kosten)

Locatie

Incubator Breda, Oranjeboomstraat 198 Breda

Oranjeboomstraat Breda

3 Comments
 • Jan Doelenaar
  Posted at 08:05h, 25 October Reply

  Heerlijk, Dokter worst is een echte aanrader! Al meerdere malen een heerlijke hotdog bij em mogen halen. En de Dokter is altijd gezellig en in voor een praatje!

 • Thijs Flamand
  Posted at 15:25h, 18 March Reply

  Ik wil met een kar ook voor Dokter worst gaan spelen ,omgeving Harlingen , rijdende kraam ,motor en luifelwagen , wil je geld hebben voor het gebruik van jouw naam of is het ook lonend voor je als ik op mijn kar Breda als vestiging vermeld ?
  Ik kan een wagen kopen voor 4000 euro . Zelf gefinancierd . Hulp van je kan ik echter wel gebruiken .

 • jeroen
  Posted at 14:38h, 25 March Reply

  Thijs neem even contact met me op. 06 18875505. Jeroen aka dr worst.

Post A Comment