Planning 2017 - Social Media Club Breda #SMC076
982
page,page-id-982,page-template-default,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Planning 2017

 

SMC076 komt dinsdag 4 april 2017 weer bij elkaar! We zijn in gesprek met een aantal hele interessante sprekers. Schrijf je hieronder alvast in!

4 april 2017 – SMC076:

  • Onderwerpen: Social Service & Social Advertisement
  • Sprekers: Alexander de Ruiter (Obi4Wan) & Jan Roos (PostNL)
  • Tickets: entree is € 5 per persoon, waarvoor je 2 consumptiebonnen ontvangt. Betalen direct bij binnenkomst. Extra donaties zijn altijd welkom en dragen bij aan de kwaliteit en bestaan van SMC Breda. 
  • Inschrijven: via de eventbrite pagina

Spreker 1

Alexander de Ruiter

Alexander is mede-oprichter van OBI4wan, leverancier van een gebruiksvriendelijke tool voor online en offline media monitoring, webcare, data-analyse, social analytics en content publishing. Met jarenlange ervaring in de wereld van customer service helpt Alexander bedrijven met de optimalisatie van online klantcontact en online business intelligence.

Spreker 2

Jan Roos

Jan is Social Advertising Manager bij PostNL. Bij PostNL is hij verantwoordelijk voor alle social media campagnes en content. Zo zorgt hij voor omzet en resultaat via alles wat ze bij PostNL doen op social. Als advertising manager bij PostNL ben je een online strateeg, marketeer en communicatie-adviseur in een! Daarnaast is het analyseren van alle data om daar vervolgens slimme dingen mee te doen een belangrijk onderdeel van zijn werk.

Programma:
19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Spreker 1:
20:00 uur – Pauze
20:15 uur – Spreker 2:
20:45 uur – Netwerkborrel
22:00 uur – Einde

original

7 februari 2017 – SMC076: Citymarketing & Online Marketing

  • Sprekers: Roger Bloem & JP Schaddé (Cityguys.nl) en Patrick Petersen (@Onlinemarketeer)
  • Tickets: entree is € 5 per persoon, waarvoor je 2 consumptiebonnen ontvangt. Betalen direct bij binnenkomst. Extra donaties zijn altijd welkom en dragen bij aan de kwaliteit en bestaan van SMC Breda. 

Cityguys.nl

Cityguys zorgen ervoor dat jij precies weet wat de tofste, lekkerste, leukste en chillste locaties zijn van Amsterdam en Rotterdam. Om dit allemaal voor je uit te zoeken zijn zij dus dagelijks op pad om de tofste plekken te spotten.

JP Schaddé

Jean-Paul Schaddé van Dooren is vooral bekend als marketingkoning en natuurlijk om zijn bescheiden persoonlijkheid. Als je met JP op stap bent heb je het idee dat hij elke bartender in Amsterdam kent. Dit is ook logisch als je weet dat JP midden in het centrum van Amsterdam woont en -daar hij geen koffie apparaat thuis heeft en zijn koelkast niet voller is dan een blikje 7up & een fles champagne- voor elk drankje de deur uit gaat. JP heeft voor jou alle fijne hotelbars,kroegen, cocktailbars en plaatsen waar je koffie moet drinken in kaart heeft gebracht. JP kan je herkennen door zijn imposante baard die vergezeld wordt met krulsnor.

Roger Bloem

Roger Bloem eet elke dag buiten de deur en heeft hij al voor je uitgezocht waar je de beste brunch, steak, spareribs of hamburgereet en wat de meest relaxte rooftops of chillste plekkenzijn. Roger werkt al sinds zijn 15e in de horeca/foodservice, ooit in de keuken en tegenwoordig als marketeer. Roger heeft de laatste paar jaar voor de merken SWIRL’S, Smullers en Burger King gewerkt en brengt graag mensen bij elkaar. Dit zie je ook terugkomen in events als de Cityguys Pizzabiketour. Als marketeer van Burger King was hij de bedenker van het concept whopperwoensdag.


Patrick Petersen

Patrick Petersen (@OnlineMarketeer op Twitter) is ervaren online marketeer (b2b en b2c), consultant, docent en veelgevraagd spreker op gebied van online strategie, local en social media, zoekmachine-marketing, usability, content marketing en mobile marketing. Ondernemer, bestseller auteur (Adformatie), oprichter platform SocialMedia.nl, blogger, columnist voor Marketingtribune en webTV-maker voor AtMostTV.

Naast zijn scherpe columns kenmerken de optredens van Patrick Petersen zich door een nuchtere mix van lachen en leren. Naast zijn scherpe columns kenmerken de optredens van Patrick Petersen zich door een nuchtere mix van lachen en leren. In 2015 is hij door onderzoeksbureau Meltwater uitgeroepen tot de nummer 1 Contentmarketeer.


Wij zijn supertrots dat deze drie Nederlandse toppers ons komen bezoeken! Wees er snel bij, want vol = vol.

Programma

19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Spreker 1: Roger Bloem & JP Schaddé
20:00 uur – Pauze
20:15 uur – Spreker 2: Patrick Petersen
20:45 uur – Borrel
22:00 uur – Einde