SMC presenteert: Pinterest, Facebook & Instagram! - Social Media Club Breda #SMC076
895
single,single-post,postid-895,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SMC presenteert: Pinterest, Facebook & Instagram!

smc076-april

SMC presenteert: Pinterest, Facebook & Instagram!

SMC076 komt 19 april 2016 weer bij elkaar! Schrijf je hieronder in!

Op dinsdag 19 april staat SMC076 in het teken van Pinterest, Facebook & Instagram. Sprekers Maarten Bierman en Vianne Scharloo vertellen je alles over deze twee onderwerpen.

Onderwerpen: Pinterest, Facebook & Instagram. Sprekers: Maarten Bierman (The Pinfluencers) en Vianne Scharloo (red carpet social media)

Locatie: Blushuis.

Inschrijven:

Maarten Bierman

[image src=”http://www.socialmediaclubbreda.nl/site/wp-content/uploads/2016/03/Maarten-Bierman-profielfoto-e1459351485623.jpg” align=”left” border=”image_border” link=”#” alt=”” title=”” lightbox=”false” ]

Maarten Bierman is een ondernemende professional met meer dan 15 jaar ervaring in de ICT. Hij is daarnaast een een expert in sociale media en dan met name Pinterest. Hij transformeer plaatjes in getallen en getallen in business intelligence en strategie en weet (bijna) alles van dit platform. Samen met zijn twee collega’s runt hij The Pinfluencers, Nederlands eerste en enige marketing bureau gespecialiseerd in Pinterest.

Zijn ambitie is om meer bedrijven kennis te laten maken met dit prachtige en zeer effectieve platform. Hij heeft van jongs af aan een fotografisch geheugen gehad. Als kind won hij altijd met Memory spelen. Je weet wel, dat spel waarbij je steeds twee kaartjes met hetzelfde plaatje bij elkaar moet zoeken. Het verbaast hem niet dat hij als volwassene uiteindelijk zo gefascineerd is door de kracht van beelden op het internet.

Vianne Scharloo

[image src=”http://www.socialmediaclubbreda.nl/site/wp-content/uploads/2016/03/vianne-e1459351605767.jpg” align=”right” border=”image_border” link=”#” alt=”” title=”” lightbox=”false” ]

Vianne Scharloo is eigenaar van Red Carpet Social Media. Met een team van jonge enthousiast community managers, content marketeers en advertising specialisten onderhoudt zij de social media kanalen van nationale en internationale klanten. Zelf trekt ze er veel op uit om bedrijven te ondersteunen met strategische plannen en creatieve concepten.

Resultaat behalen met social media is het speerpunt binnen Red Carpet en met gebruik van diverse toolings, wordt het resultaat op de voet gevolgd. In haar presentatie laat ze zien hoe je middels Facebook en Instagram keiharde resultaten kunt halen voor jouw merk of organisatie en hoe je deze kunt volgen.

Programma

19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Spreker 1: Maarten Bierman
20:00 uur – Pauze
20:15 uur – Spreker 2: Vianne Scharloo
20:45 uur – Borrel
22:00 uur – Einde

No Comments

Post A Comment