SMC Presenteert: Social betalen, digitale pop-up stores en wijnproeven - Social Media Club Breda #SMC076
968
single,single-post,postid-968,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SMC Presenteert: Social betalen, digitale pop-up stores en wijnproeven

smc076

SMC Presenteert: Social betalen, digitale pop-up stores en wijnproeven

SMC076 komt dinsdag 29 november 2016 weer bij elkaar! Schrijf je hieronder in!

Op dinsdag 29 november staat SMC076 in het teken van social betalen, digitale pop-up stores en wijnproeven. Sprekers Bas Kruijssen en Jet Stoop vertellen je alles over deze twee onderwerpen.

Onderwerpen: social betalen, digitale pop-up stores en wijnproeven. Sprekers: Bas Kruijssen (Black Hole recordings) en Jet Stoop (Mijnwijnplein.nl)

Locatie: Blushuis.

Inschrijven:

Bas Kruijssen
Bas is New Media & Marketing Manager Black Hole Recordings (Blushuis 2.11) en oprichter van Kwettr.

Kwettr is zojuist door Accenture Innovation uitgeroepen tot meest innovatieve bedrijf van Nederland. Kwettr maakt en verhuurt digitale pop up stores waar mensen uitsluitend met social media data kunnen betalen. Bijv. een like, tweet of snap in ruil voor een liedje of een kortingscoupon.

Bas brengt interessante cases, in relatie tot relatiemanagement en social media, over het oprichten van (digitale) pop-up stores waar mensen sociaal betalen (met een like of tweet).

Jet Stoop

Jet Stoop is eigenaar van MijnWijnPlein.nl. Zij importeert samen met haar partner karaktervolle biologische en biodynamische wijnen van lokale Franse wijnboeren.

Op MijnWijnPlein.nl vind je deze stuk voor stuk unieke wijnen van wijnboeren met passie voor wijn! Een passie, die zij deelt met haar wijnboeren. Dit heeft geresulteerd in een assortiment heerlijke wijnen.

Ontspannen genieten van karaktervolle wijn is de visie de Jet wil uitdragen in Nederland. Daarnaast geeft ze je graag advies over de wijnen, of gaat zoek voor jou naar een passende wijn bij een gerecht.

Sluit je ogen en denk aan de lekkerste wijn. Beleef het moment van een ware winetasting in het Blushuis en proef de passie van karaktervolle Franse wijnen.

Programma

19:00 uur – Inloop
19.30 uur – Voorstellen team SMC076
19:35 uur – Spreker 1: Bas Kruijssen
20:00 uur – Pauze
20:15 uur – Spreker 2: Jet Stoop
20:45 uur – Winetasting & Netwerkborrel
22:00 uur – Einde

No Comments

Post A Comment