SMC presenteert: Social engagament en een intoductie tot Periscope - Social Media Club Breda #SMC076
812
single,single-post,postid-812,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SMC presenteert: Social engagament en een intoductie tot Periscope

soc-med-1

SMC presenteert: Social engagament en een intoductie tot Periscope

Op dinsdag 20 oktober staat SMC076 in het teken van social engagement en Periscope. Sprekers Martijn Baart en Maaike Gulden vertellen je alles over deze twee onderwerpen.

Eerstvolgend event:

Dinsdag 20 oktober 2015

Onderwerpen: Social engagament en een intoductie tot Periscope. Sprekers: Martijn Baart (Social engagement) en Maaike Gulden (Periscope)

Locatie: Blushuis.

Inschrijven:

Martijn Baart

[image src=”http://www.socialmediaclubbreda.nl/site/wp-content/uploads/2012/09/martijn-1.jpg” align=”left” border=”image_border” link=”#” alt=”” title=”” lightbox=”false” ]Werkend als Social Engagement Consultant voor Clockwork inspireert Martijn merken om betekenis te geven aan hun (social) communicatie. Het tijdperk van “gewoon doen” is voorbij. Door te kijken naar de customer journey van je klant staat social in het hart van de organisatie. De community die jij aan je merk verbindt en het social crm dat je opbouwt zijn goud waard! Maar gebruik je dit wel goed? Tijdens SMC076 zal Martijn je hier meer over vertellen, zodat je kunt checken of je op de goede weg bent.

 

 

Maaike Gulden

Maaike Gulden is social media-adviseur vanuit haar bedrijf The Marketing Factory. Daarnaast is ze gepassioneerd blogger, spreker en trainer. De afgelopen jaren heeft ze duizenden mensen socialmediawijs gemaakt en werkte voor bedrijven als Rabobank, Kamer van Koophandel, Werkspot, Zorgbelang Brabant en Avans Hogeschool.

[image src=”http://www.socialmediaclubbreda.nl/site/wp-content/uploads/2015/01/foto_maaike_zwart_wit_twitter_400x400.jpg” align=”right” border=”image_border” link=”#” alt=”” title=”” lightbox=”false” ]

Maaike: “Behalve Twitterfan ben ik momenteel ook Periscopeverslaafd. Het mooie van deze livestreaming app is dat je een kijkje kunt nemen over de hele wereld. In zes maanden tijd zijn er al vijftien miljoen gebruikers. Het succes van de app is de interactie, het is tweerichtingsverkeer. Je kunt een live video uitzenden en de kijkers kunnen interactie aangaan door middel van de chat of door hartjes te geven.” Tijdens SMC076 zal Maaike ingaan op de mogelijkheden van Periscope.

Programma

19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Spreker 1: Martijn Baart
20:00 uur – Pauze
20:15 uur – Spreker 2: Maaike Gulden
20:45 uur – Borrel 22:00 uur – Einde

No Comments

Post A Comment