SMC Presenteert: Social Media Marketing Summit & Social Media Week in the spotlights! - Social Media Club Breda #SMC076
919
single,single-post,postid-919,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SMC Presenteert: Social Media Marketing Summit & Social Media Week in the spotlights!

smc076-23sept-2016

SMC Presenteert: Social Media Marketing Summit & Social Media Week in the spotlights!

SMC076 komt dinsdag 27 september 2016 weer bij elkaar! Schrijf je hieronder in!

Op dinsdag 27 september staat SMC076 in het teken van Social Media Marketing Summit & Social Media Week. Sprekers Heiko Hartsuijker en Maarten Reijgersberg vertellen je alles over deze twee onderwerpen.

Onderwerpen: Social Media Marketing Summit & Social Media Week (inclusief praktijkcases). Sprekers: Heiko Hartsuijker (Social Media Marketing Summit) en Maarten Reijgersberg  (RauwCC)

Locatie: Blushuis.

Inschrijven:

Heiko Hartsuijker

[image src=”http://www.socialmediaclubbreda.nl/site/wp-content/uploads/2016/09/heiko-2.jpg” align=”left” border=”image_border” link=”#” alt=”” title=”” lightbox=”false” ]

Social Media Marketing Host en ambitieuze ondernemer. Heiko bedacht het grootste Nederlandse young social media marketing event: de Social Media Summit. Dit deed hij om mensen zoals jij te motiveren om te starten met het creëren van geweldige content, het inzetten van marketing en branding van hoog niveau, zodat je meer geld kunt verdienen.

Vóór dit event heeft hij zijn baan als social media manager bij Defensie opgezegd, deed hij commerciële marketing ervaring bij Maximum en kreeg hij als freelance content creator duizenden euro’s beloofd, die hij echter nooit terug heeft gezien. Met dit event jaagt Heiko nu zijn droom om mensen te helpen succesvolle marketeers en ondernemers te worden.

Maarten Reijgersberg

[image src=”http://www.socialmediaclubbreda.nl/site/wp-content/uploads/2016/09/maarten-1.jpg” align=”right” border=”image_border” link=”#” alt=”” title=”” lightbox=”false” ]

Voor Maarten Reijgersberg zijn social media een vanzelfsprekend onderdeel in zijn dagelijkse bestaan geworden. Zo vanzelfsprekend, dat hij er niet eens meer bij stil staat dat hij er pas zo’n 7 jaar actief op is. Reijgersberg runt het Rotterdamste socialmediabureau met de naam RauwCC en dus vormen sociale media een groot deel van zijn dagelijkse bezigheden. Niet heel verwonderlijk dus dat juist Reijgersberg het internationale social media-evenement Social Media Week naar Nederland wist te halen.

Reijgersberg kwam met het evenement in aanraking toen hij in 2011 in New York was en daar eigenlijk bij toeval bij een van de sessies van de Social Media Week terecht kwam. Die sessie maakte zo’n indruk dat het bij hem ging kriebelen om een dergelijk evenement in Nederland te organiseren. Het duurde tot 2014 voordat hij ook anderen enthousiast genoeg kreeg om het daadwerkelijk van de grond te krijgen op Nederlandse bodem.

Programma

19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Spreker 1: Heiko Hartsuijker
20:00 uur – Pauze
20:15 uur – Spreker 2: Maarten Reijgersberg
20:45 uur – Borrel
22:00 uur – Einde

No Comments

Post A Comment