Instagramtrends 2018 & I Love Breda - Social Media Club Breda #SMC076
1026
single,single-post,postid-1026,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Instagramtrends 2018 & I Love Breda

Social media club Breda - 30 januari 2018

Instagramtrends 2018 & I Love Breda

Op 30 januari is het zover, de eerste Social Media Club Breda meeting van 2018!
Ook deze keer hebben wij weer erg interessante sprekers:

Kirsten Jassies:

Kirsten is social media trainer en spreker sinds 2014. Ze focust zich op digitale trends en tools als Instagram, Snapchat en Youtube. Ze schreef het boek ‘In Beeld met Instagram’. In 2012 zette ze het blognetwerk Blogtoday op voor uitgever Sanoma waar ze influencers, merken en magazines aan elkaar koppelde. Binnenkort

Ze spreekt internationaal en is op veel congressen te vinden. Onlangs zagen we haar bij RTL-niuews voorbij komen over influencers en kun je haar horen op radio of via podcasts. Nu komt ze SMC Breda vereren met een bezoek en boeiende presentatie over trends en ontwikkelingen van Instagram in 2018. Als je meer wilt weten over Instagram Marketing, mag je dit niet missen!

Patrick Verkoeijen:

Patrick is hobbyfotograaf en initiatiefnemer van het Instagram account ‘ILoveBreda’ met 14,5K volgers! Wat begon als een uit de hand gelopen hobby is nu gegroeid tot een bedrijf, waarin de liefde voor de stad centraal staat. ILoveBreda laat je de stad ontdekken en beter kennen. De bekende en minder bekende plekken. De verhalen en de mensen erachter. Door foto’s te delen via social media, Photowalks (fotowandelingen) te organiseren en te bloggen.

Patrick is een geboren en getogen Bredanaar, NAC-fan, een “bourgondiër die alles uit het leven wilt halen wat er in zit” en verslaafd aan reizen. Eindelijk horen we het verhaal achter dit succesvolle city-account!

No Comments

Post A Comment