SMC076 presenteert: Social & Muziek & optreden Band "Right In Between" - Social Media Club Breda #SMC076
295
single,single-post,postid-295,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SMC076 presenteert: Social & Muziek & optreden Band “Right In Between”

SMC076 presenteert: Social & Muziek & optreden Band “Right In Between”

28 augustus 2013
Onderwerp: Social Media en popmuziek: promoten van een optreden via social media
Workshop waarbij de deelnemers promotieplan maken voor een optreden van de veelbelovende band Right in Between
Locatie: Mezz Café, Breda
Inschrijven: Eventbrite.

Op 28 augustus gaan we het even anders doen. Waar je gewend was om tijdens de bijeenkomsten van SMC076 verschillende sprekers te horen vertellen over hun ervaringen met social media, ga je nu zelf aan de slag!

Social Media en popmuziek
Tijdens deze bijeenkomst van Social Media Club Breda bepalen we namelijk door middel van een workshop hoe we de beginnende Bredase band Right in Between kunnen promoten via social media. De ideeën en tips van de deelnemers worden verwerkt in een plan waarmee de band ervoor kan zorgen dat bij een aankomend optreden de zaal tjokvol is. Deze workshop zal worden geleid door SMC’ers Martijn Rijk en Jurriaan de Reu.

Dat social media popmuzikanten kunnen helpen in korte tijd een groot publiek te bereiken, blijkt wel uit een succesverhaal als dat van Arctic Monkeys. Deze Britse band verzamelde in een mum van tijd talloze fans via MySpace en is inmiddels één van de populairste rockbands. Of Right in Between dit voorbeeld gaat volgen, moet nog blijken maar we gaan de band tijdens deze avond zeker op weg helpen!

Over Right in Between
Right In Between is een jonge energieke grunge band uit Breda. Ondanks de jonge leeftijd van gemiddeld 17 jaar heeft de band in een korte tijd een geheel eigen sound ontwikkeld, leadgitaar solo’s met een pakkende gitaarlijn en stevige drums.

Met invloeden van Nirvana, Dinosaur pile-up en Guns and Roses staat Right in Between bekend om een nummers met veel energie die zij zowel live als op de opnames goed kunnen overbrengen. Met onder andere een videoclip van hun nummer Empty Fridge en spelen zij nummers die door de band zelf zijn geschreven. Momenteel zijn ze bezig met een debuut EP die het leven van een chaotische, energieke tiener inhoud. Met hun energieke en enthousiaste spel weten zij hun publiek een ervaring te geven die je zeker moet meemaken.

Als deelnemer aan de workshop van 28 augustus ga je dit dan ook meemaken. Right in Between verzorgt aan het einde van de avond special voor de Social Media Club Breda een semi-akoestisch optreden.

Het volledige programma:
19.00: Inloop

19.30: Inleiding en toelichting workshop
19.45: Workshop deel 1 – groepsbrainstorms
20.30: Pauze
20.45: Workshop deel 2 – presentatie plannen uit brainstorms en discussie
21.30: Borrel en kort optreden Right in Between
22.30: Einde sessie

Locatie: Mezz Café, Keizerstraat 101 – Breda, http://www.mezz.nl/
Inschrijven via Eventbrite!

No Comments

Post A Comment