SMC076 presenteert: video marketing en
453
single,single-post,postid-453,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

SMC presenteert: branded video content en het activeren van fans met social media campagnes

SMC presenteert: branded video content en het activeren van fans met social media campagnes

Op dinsdag 14 Oktober staan er opnieuw twee interessante sprekers voor je klaar tijdens SMC076. Schrijf je hier in via Eventbrite!

Rik de Fluiter geeft een presentatie over video marketing. Online video is booming. Ook voor e-commerce, social media en online marketing neemt het belang van online video toe. Onderzoeken, artikelen en blogs onderschrijven de groei: video vergroot de betrokkenheid van de doelgroep bij je merk. Hierdoor gaan ze uiteindelijk eerder tot kopen over en spreken ze vaker over je merk. In ’t kort: is video het krachtigste middel voor gebruik in content marketing? Rik vertelt ons deze avond de ins en outs van video marketing. Hij werkt bij Feller Media die merken als ING, Sanoma, Twitter, AkzoNobel en Adobe bedienen.

Tweede spreker is Rob Peters. Rob is partner en account director bij E-sites. E-sites is een digitaal bureau met online denkers, bouwers en vertellers. E-sites houdt zich bezig met strategie, design en ontwikkeling tot aan marketing en beheer. Omdat technologie zoveel meer is geworden. Rob laat aan de hand van een aantal praktische cases zien hoe je social media campagnes inzet om meer mensen te bereiken, maar vooral ook aanzet tot actie. Hij deelt de do’s en dont’s. E-sites maakte o.a. een Facebook campagne voor Timex om marathonlopers over de hele wereld te activeren. En hij laat zien hoe Opel social media inzet om de Feijenoord fans te bereiken.

Uiteraard is er ook weer de gelegenheid om gebruik te maken van onze zeepkist. Wil je hiervoor in aanmerking komen? Mail dan naar info@socialmediaclubbreda.nl of zend ons een berichtje via @smc076. Graag tot ziens op dinsdag 14 Oktober!

Programma

19:00 uur – Inloop
19:30 uur – Spreker 1: Rik de Fluiter, Feller media
20:00 uur – Pauze, zeepkist
20:15 uur – Spreker 2: Rob Peters, E-sites
20:45 uur – Borrel
22:00 uur – Einde

No Comments

Post A Comment