Steven van Belleghem: Converseren kun je leren #SMC076 - Social Media Club Breda #SMC076
310
single,single-post,postid-310,single-format-standard,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Steven van Belleghem: Converseren kun je leren #SMC076

Get ready for marketing 2020

Steven van Belleghem: Converseren kun je leren #SMC076

Op 9 oktober staat conversatie centraal bij Social Media Club Breda bij Incubator Breda.

Alleen maar zenden en niet de dialoog aangaan. Het blijft een van de grootste fouten die je kunt maken op sociale media. Maar waarom is het nu zo belangrijk om in gesprek te komen met je publiek? Dat onderwerp staat centraal tijdens de bijeenkomst van Social Media Club Breda op 9 oktober. Spreker is Steven van Belleghem.

Steven van Belleghem

Steven van Belleghem?
De Belgische Steven Van Belleghem is inspirator, coach en adviseur bij zijn eigen bedrijf B-Conversational. Hij is specialist op het gebied van conversatie en schreef daar dan ook twee boeken over: ‘De Conversation Manager’ en ‘De Conversation Company’. Volg Steven op Twitter.

Van Belleghem steekt op 9 oktober letterlijk de grens over om ons in te wijden in de geheimen van goed converseren op sociale media. Waar begin je? Hoe moet het? En vooral ook: hoe moet het niet?

Uiteraard is er gedurende de avond genoeg gelegenheid om in gesprek te gaan met Van Belleghem en daarnaast met de overige bezoekers tijdens een aansluitende borrel. Hoe ingewikkeld het wellicht ook klinkt: converseren op sociale media kun je namelijk gewoon leren.

Zeepkist
Zoals voorgaande keren is er tijdens de pauze weer de gelegenheid om op onze zeepkist te gaan staan. Heb je een idee of concept dat iets te maken heeft met sociale media en wil je dit pitchen aan het publiek? Of wil je juist de hulp van het publiek inschakelen? Meld je dan aan voor onze zeepkist. Maximaal drie personen krijgen gelegenheid om te pitchen. Meld je aan via info@socialmediaclubbreda.nl

Programma
18:00 uur: Onder voorbehoud: Inloop met diner: we proberen een frietkar te regelen!
19:00 uur: koffie en thee
19:30 uur: Steven van Belleghem
21:00 uur: zeepkist
21:15 uur: borrel

Locatie: Incubator Breda

Inschrijven voor deze avond is gratis en kan via Eventbrite, registratie is verplicht.

No Comments

Post A Comment